اخبار اخبار

ارائه درس بصورت الکترونیکی در ترم تابستان

به اطلاع می‌رساند دانشگاه تهران در نظر دارد سه درس «معادلات دیفرانسیل»، «ریاضی ۱» و «آمار واحتمالات» را بصورت تکدرس و با شیوه الکترونیکی در ترم تابستان برای کلیه دانشجویان دانشگاه‌های دولتی ارائه نماید.
دانشجویان دانشگاه تهران جهت ثبت نام می‌باید در زمانی که متعاقباً اعلام خواهد شد به اداره آموزش پردیس / دانشکده‌های خود مراجعه نمایند.
ثبت نام برای دانشجویان سایر دانشگاه‌ها از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران که زمان آن متعاقباً اعلام خواهد شد، صورت می‌پذیرد.
شهریه دوره‌ها بر اساس شهریه مصوب هیأت امنای دانشگاه تهران برای دروس تکدرس محاسبه می‌گردد.
متقاضیان در صورت بروز هر گونه مشکل در زمان ثبت نام، مانند ورود به سیستم، واریز پول، بارگذاری اطلاعات و... با نشانی الکترونیکی ITS3@ut.ac.ir مکاتبه نمایند.

معاونت آموزشی دانشگاه تهران