اخبار اخبار

دومین دوره‌ی جشنواره‌ی ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان

معاونت فرهنگی دانشگاه تهران در راستای حمایت از تولیدات فرهنگی دانشجویان و ترغیب آنها به مطالعه کتاب، نه فقط به‌عنوان امری تکلیفی و در حوزه‌ی کتاب‌های درسی بلکه در گستره‌ی وسیع آثار ادبی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و سیاسی اقدام به برگزاری دومین دوره‌ی جشنواره‌ی ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان نموده است.

اهداف برگزاری جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان عبارتند از:

- تقویت بنیه علمی و فرهنگی دانشجویان و معرفی آثار برتر آنها

- جلب حمایت ناشران حوزه دانشگاهی به منظور چاپ آثار دانشجویی

- تقویت نشاط و خلاقیت در بین دانشجویان در مراکز علمی و دانشگاهی کشور

- ارتباط بیشتر بین دانشگاه و ناشران جهت سهولت هر چه بیشتر چاپ و نشر کتاب

شرایط شرکت در جشنواره:

1.  شرکت‌کنندگان باید دانشجوی رسمی یکی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشند.

2. کتاب‌هایی برای داوری پذیرفته می‌شوند که از اول شهریور 1395 تا پایان بهمن 1396 منتشر شده باشند؛ هم‌زمانی دوره تحصیل دانشجو با تاریخ انتشار کتاب ضروری است.

3. کتاب‌ها باید با مجوز نشر رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت کاغذی منتشر شده باشند.

4. کتاب‌ها می‌تواند تألیف یا ترجمه شرکت‌کننده باشد و محدودیتی برای تعداد آثار وجود ندارد.

5.  به کتاب‌هایی که بیش از یک مؤلّف یا مترجم داشته باشد، تنها یک جایزه تعلّق می‌گیرد.

6. از هر عنوان کتاب باید دو جلد به دبیرخانه جشنواره ارسال شود؛ برای ارزیابی کتاب‌های ترجمه، ارسال اصل یا کپی خوانای کتاب اصلی، ضروری است.

ناشران می‌توانند آثار دانشجویی خود را به همراه فرم ثبت‌نام اینترنتی به دبیرخانه ارسال کنند. از ناشرانی که بیشترین مشارکت را در انتشار آثار دانشجویی داشته باشند، تقدیر به عمل خواهد آمد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به  سامانه‌ی جشنواره به آدرس nbfcs.ut.ac.ir مراجعه فرمایید.