آخرین فرصت ارسال آثار بخش انجمن‌های علمی دانشجویی به سومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران تا ۳۰ شهریور ۱۴۰۰

به توجه به برگزاری سومین جشنواره بین‌المللی حرکت، از آنجا که آثار منتخب انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران باید در سامانه این جشنواره بارگذاری شود، از این‌رو پیرو اطلاعیه قبلی، فرصت ارسال آثار به بخش انجمن‌های علمی دانشجویی و محور نشریات علمی تخصصی «سومین دوره جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران»، تا ۳۰ شهریور ماه می‌باشد. حوزه‌های رقابتی در بخش انجمن‌های علمی دانشجویی این جشنواره عبارتند از:

- انجمن علمی دانشجویی برتر

- فعالیت علمی خلاقانه

- مسابقه علمی

- محتوای دیجیتال

- تألیف یا ترجمه کتاب

- ثبت اختراع

- کارآفرینی و کسب و کار

- بین‌الملل

- بخش ویژه

افزون بر انجمن‌ها ی علمی دانشجویی، هر دانشجوی دانشگاه تهران می‌تواند در دو محور تألیف یا ترجمه کتاب و ثبت اختراع در این جشنواره شرکت کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر از بخش‌های مختلف سومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران علاقمندان می‌توانند با مراجعه به سامانه culfest.ut.ac.ir نسبت به ثبت‌نام و ارسال آثار اقدام کنند. لازم به ذکر است که فرصت ارسال آثار در سایر بخش‌ها؛ کانون‌های فرهنگی، نشریات دانشجویی و دانشگاهیان برتر در حوزه فرهنگی و اجتماعی تا ۳۰ مهرماه جاری می‌باشد.

پیوند خبر: https://cultural.ut.ac.ir/NewsDetails/154