اعطای امتیاز نشریه حرفه ای به نشریات برتر دانشجویی دانشگاه تهران

با هدف رشد و ارتقای نشریات دانشجویی دانشگاه؛ طرح "اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای به نشریات برتر دانشجویی دانشگاه تهران" برای اولین بار در کشور با همکاری معاونت محترم پژوهشی دانشگاه اجرا می‌شود. بر اساس این طرح به نشریات دانشجویی برتر دانشگاه که از نظر شکلی، محتوایی و اصول فنی در سطح بالایی قرار داشته باشند، امتیاز علمی اعطاء خواهد شد. در مرحله اول نشریه دانشجویی دارای این امتیاز در رده نشریات علمی-ترویجی ثبت می‌شود و در صورت ارتقا کیفیت، امتیازات آن افزایش خواهد یافت.

در حال حاضر ۳۸۰ نشریه دانشجویی در سطح دانشگاه در حوزه‌های علمی، فرهنگی، هنری، سیاسی، صنفی و اجتماعی فعالیت دارد و زمینه مشارکت تعداد قابل توجهی از دانشجویان دانشگاه در این حوزه فراهم شده است.

افزون بر طرح اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای، اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران طی ۳ سال گذشته، با راه‌اندازی "سامانه نشریات دانشجویی" به نشانی stdpub.ut.ac.ir اقدام به بارگذاری، نمایه‌سازی و انتشار الکترونیکی نشریات دانشجویی کرده است. همچنین با تصویب و اجرایی کردن "طرح مالی نشریات دانشجویی" روند چاپ و انتشار فیزیکی نشریات دانشجویی به شکل قابل تاملی تسهیل شده است. از سوی دیگر، ایجاد "سرای نشریات دانشجویی" در پردیس مرکزی دانشگاه، با حمایت مستقیم رئیس محترم دانشگاه، امکان تبادل نظر، کنشگری و فعالیت نشریات دانشجویی گسترش یافته است.