تصویر برداری و پردازش تور مجازی گوگل و تور مجازی مولتی مدیا

عطف به نامه ریاست سابق دانشگاه تهران مبنی بر ضرورت گسترش تور مجازی 360 درجه و تاکید بر دو زبانه بودن آن، با همکاری امور دانشجویی، فناوری اطلاعات دانشکده اقتصاد و گروه ماندگار پانو تصویر برداری و پردازش تور مجازی در این دانشکده آغاز و پس از اعمال ویرایش ها پردازش نهایی گردید

از جمله ویژگی های خاص این تور مجازی می توان به قابلیت تغییر فصل، امکان مشاهده دانشکده از آسمان تهران به صورت 360 درجه، مشاهده کلاس و منتخب تدریس اساتید به صورت ویدئویی در طبقه چهارم و امکان قدم زدن مجازی در فضای کتابخانه دانشکده و دسترسی متمرکز به سامانه های آنلاین دانشکده و دو زبانه بودن آن اشاره نمود.

این تور مجازی در آدرس 360p.ir/eco قابل مشاهده و لینک های اجرا در پایین صفحه مربوطه قابل دسترسی می باشد.

در صورت داشتن سوال یا نیاز به پشتیبانی می توانید با شماره 02122549226 تماس حاصل فرمایید