سخنرانی دکتر هادی صالحی اصفهانی استاد دانشگاه ایلینویز در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران

سخنرانی دکتر هادی صالحی اصفهانی

دکتر هادی صالحی اصفهانی استاد دانشگاه ایلینویز در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران در خصوص چشم انداز اقتصاد ایران در شرایط تحریم سخنرانی فرمودند.

این مراسم در روز سه شنبه  مورخ 19/9/98 برگزار گردید که با استقبال خوب علاقمندان روبرو شد. در پایان دکتر صالحی اصفهانی پاسخگویی سوالات علاقمندان بودند.

دکتر هادی صالحی اصفهانی متولد نیشابور است و سال 51 با احراز رتبه اول رشته ریاضی در کنکور سراسری، وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران شده است. وی پس از فارغ التحصیلی در رشته مهندسی مکانیک با رتبه اول در سال 1356 برای ادامه تحصیل در دانشگاه برکلی کالیفرنیا عازم آمریکا شد. در آنجا به اقتصاد تغییر رشته داد و در سال 1363به اخذ درجه دکترا از این دانشگاه نائل آمد. صالحی از همان سال به تحقیق و تدریس در رشته اقتصاد در دانشگاه ایلی نوی در اوربانا- شمپین پرداخت و هم اکنون در سمت استاد اقتصاد در آن دانشگاه به کار مشغول است. در طی این دوره، وی به عنوان مشاور و محقق با بانک جهانی نیز همکاری داشته است.

پژوهشهای علمی وی در رشته های توسعه و اقتصاد سیاسی تا کنون به چاپ چند کتاب و بیش از 50 مقاله در نشریات علمی اقتصاد انجامیده است.