شروع ثبت نام وام‌های دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند مهلت ثبت درخواست‌های وام دانشجویی در سامانه گلستان و پورتال دانشجویی صندوق رفاه، توسط دانشجویان تا تاریخ ۱۴۰۰/۹/۲۷ می‌باشد. لطفاً ضمن رعایت زمانبندی اعلام شده، نسبت به ثبت دقیق درخواست‌ها و مدارک لازم اقدام نمائید. (روی جدول مبالغ کلیک کنید)

- نکات قابل توجه:

1. برای جلوگیری از برگشت وام، نسبت به فعال و به روز بودن شماره حساب خود اطمینان حاصل نمائید.
  2. دانشجویان ورودی سال تحصیلی ۹۹ و ماقبل در تمامی مقاطع تحصیلی که از خدمات وام‌های دانشجویی صندوق بهرمند بوده و سند تعهد ارائه نموده‌اند، با توجه به عدم تحویل اصل مدرک تحصیلی آنان تا زمان تسویه، نیاز به ارائه سند تعهدنامه دانشجویی جدید موجود در آئین نامه پرداخت و بازپرداخت وام‌ها در مقطع تحصیلی فعلی ندارند.
  3. دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی ۱۴۰۰ و دانشجویان ورودی سال‌های گذشته که برای اولین بار تقاضای وام دارند و تاکنون سند تعهد ارائه ننموده‌اند، صرفاً با ارائه سند تعهد جدید امکان دریافت وام دارند.
  4. به دلیل تداوم وضعیت شیوع بیماری کرونا ارائه گواهی کسر از حقوق ضامنین در نیم‌سال تحصیلی جاری الزامی نمی باشد.
  5. پرداخت وام شهریه به دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور) مطابق با شیوه نامه‌های مندرج در صفحه اصلی سایت صندوق، گزینه بخشنامه‌ها) صرفاً از طریق پورتال دانشجویی با ثبت تقاضا در گزینه" شهریه دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی" توسط دانشجوی تحت پوشش (که اسامی آنان از سوی آن دو نهاد معرفی شده و قبلاً در سامانه بارگذاری شده است)، انجام می‌شود. ضمناً ضرورت دارد دانشجو تصویر صورتحساب مالی خود را در بخش الصاق مدارک (سامانه گلستان) بارگذاری نماید به دلیل پرداخت کل مازاد شهریه این دانشجویان از طرف صندوق، در صورت بهره مندی دانشجو از این وام امکان استفاده از وام شهریه صندوق و یا وام شهریه بانک وجود نخواهد داشت. بدیهی است عدم ثبت درخواست این وام در پورتال صندوق توسط دانشجوی تحت پوشش معرفی شده به منزله انصراف از دریافت وام مازاد شهریه می‌باشد.