قابل توجه دانشجویان محترم مقطع کارشناسی( ملزم به گذراندن کارگاه مهارت‌های زندگی 1و2)

اطلاعیه مهم و فوری

به اطلاع کلیه دانشجویانی  که تاکنون موفق به گذراندن کارگاه‌های  فوق نشده‌اند می‌رساند آخرین فرصت شرکت در دوره  فقط تا   پایان شهریور ماه1400 می باشد.

شرط لازم و ضروری برای ثبت کارگاه الزامی مهارتهای زندگی در بالای کارنامه:تکمیل مشخصات؛ درقسمت ثبت نام و تکمیل اطلاعات دانشجویان( تابستان 1400) می باشد.

مراحل شرکت در کارگاه مهارت‌های زندگی:

1. لینک ثبت نام:     https://net.ut.ac.ir/enrol/index.php?id=137

2. کلید ثبت‌نام: 1920

3. ثبت مشخصات ( پاسخ به 6 سوال : نام و نام خانوادگی. شماره دانشجویی. شماره همراه. نام رشته و دانشکده.  علامت زدن مهارت زندگی  1 و 2)

4.مشاهده ویدیو آموزشی ( افرادی که هیچکدام از مهارت‌های 1و2 را نگذرانده اند دو موضوع را باید مشاهده و در آزمون  مربوط به آن ویدئو شرکت کنند)

5.شرکت در آزمون و ثبت آن.

*جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با کارشناس دفتر مشاوره و ارتقاء تحصیلی دانشکده اقتصاد ۶۱۱۱۸۱۱۰ تماس بگیرید.

*خواهشمند است به هیچ عنوان در تالار گفتگو  پیام نگذارید.