پانزدهمین دوره جشنواره ملی حرکت

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند «پانزدهمین دوره جشنواره ملی حرکت» ویژه ارائه آثار و دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران در بخش‌های انجمن برتر؛ فعالیت خلاقانه‌؛ نشریه‌؛ مسابقه‌؛ محتوای دیجیتال؛ کارآفرینی‌؛ بخش ویژه؛ کتاب؛ اختراع؛ بخش انجمن پویا؛ بخش بین الملل (دانشجویان خارجی دانشگاه تهران)؛ مدیران و کارشناسان برتر فرهنگی و اجتماعی از ۱۶ تا ۱۸ آبان برگزار می گردد.

دانشجویان و فعالین انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران می‌توانند حداکثر تا ۶ آبان ۱۴۰۱ با مراجعه به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی به آدرس cultural.ut.ac.ir نسبت به ثبت‌نام و ارسال آثار مطابق شیوه‌نامه جشنواره اقدام کنند.

به همین منظور جهت آشنایی کامل فعالین انجمن‌های علمی دانشجویی با محورهای جشنواره و نحوه آماده سازی و ارسال آثار، جلسه‌ای مجازی در سامانه وبیناری اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به آدرس vroom.ut.ac.ir/cul2 در تاریخ یکشنبه ۲۴ مهرماه ساعت ۱۹-۱۸ برگزار می‌گردد.

جهت اطلاعات بیشتر روی پوستر کلیک کنید.