کلیه پذیرفته شدگان جدیدالورود1400 مشمول خدمت نظام وظیفه و تاییدیه تحصیلی

- کلیه پذیرفته شدگان مشمول خدمت نظام وظیفه، لازم است در اسرع وقت پس از تأیید نهایی ثبت نام، از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه - قسمت پیشخوان خدمت - گواهی اشتغال به تحصیل - فرم درخواست معافیت تحصیلی برای اخذ معافیت تحصیلی از طریق دفاتر پلیس + ۱۰ اقدام نمایند. لازم به ذکر است فرم درخواست معافیت تحصیلی پس از انجام مراحل فوق به پست الکترونیکی (ایمیل ایشان) ارسال می‌گردد. ثبت نام دانشجوی مشمول خدمت نظام وظیفه در نیمسال بعدی منوط به وصول معافیت تحصیلی از سازمان وظیفه عمومی ناجا می‌باشد.

- تاییدیه تحصیل مقطع قبلی باید با روش اعلام شده از طریق سامانه استعلام وزارت علوم وتحقیقات و فناوری درخواست و دانشجو موظف به پیگیری تا وصول آن می‌باشد.

ثبت نام دانشجو در نیمسال بعدی منوط به وصول تاییدیه تحصیلی می‌باشد.

- جهت سهولت استعلام تکی مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی دانشجویان از مسیر دانشجو- پذیرش غیرحضوری-استعلام- استعلام مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی (برای دانشجویان کارشناسی) استعلام سوابق تحصیلی از وزارت علوم (برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی) استفاده شود. در این پردازش امکان حذف استعلام و استعلام مجدد وجود دارد.

۲- در درج کد پیگیری دیپلم / پیش دانشگاهی در پردازش ثبت کد رهگیری تاییدیه دیپلم و پیش دانشگاهی توسط دانشجو دقت نموده و کد پیگیری مرتبط دقیقاً در کادر مربوطه وارد شود.

۳- درخصوص دانشجویانی که استعلام آنها دریافت نمی‌شود، لازم است مجدداً به سایت http://emt.medu.ir مراجعه شود. در صورت کلیک بر روی دکمه پیگیری، علت عدم استعلام مشخص می‌شود. به عنوان مثال یکی از علت‌های عدم استعلام می‌تواند نقص پرونده دانش آموزی باشد.