امور دانشجویی - دانشکده اقتصاد
اطلاعیه های امور دانشجویی
لینک های مفید
راهنما
معرفی امور دانشجویی
دانشگاه تهران بعنوان دانشگاه مادر کشور هر سال پذیرای خیل عظیمی از طالبان علم و معرفت ایران زمین بوده و یقیناً عده ای از نخبه ترین این جوانان وارد دانشکده اقتصاد می شوند. از آنجائیکه این دانشجویان پس از اتمام تحصیلات در عرصه های مختلف کشور فعالیت خواهند کرد و قطعاً بسیاری ازآنها مدیران و تصمیم گیران آینده کشور خواهند بود، لذا شایسته است علاوه بر کسب مهارت های لازم و کافی در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، مدیریتی و ... آگاهی های لازم را بدست آورند تا بتوانند با بینش و شناخت عمیق زمینه های پویایی هر چه بیشتر کشور را فراهم سازند. از سویی چون بسیاری از دانشجویان محیط دانشگاهی و زندگی خوابگاهی را برای اولین بار تجربه میکنند، ممکن است مشکلات و موانعی نیز بر سر راه آنها به وجود آید، بخصوص اینکه تنوع فرهنگی و اختلاف آداب وسلیقه ها در محیط های دانشگاهی به وفور یافت می شود.
بنابراین دانشگاه فرصت خوبی برای تمرین برقراری ارتباط موثر با دیگران، انتقاد پذیری، از خود گذشتگی و ... می باشد که باید با برنامه ریزی های لازم دانشجویان را در این راه یاری نمود. از آنجا که برای تقویت آمادگی جسمانی و فیزیکی دانشجویان و حفظ نشاط و پویایی آنها، فعالیت های بدنی و ورزشی از اهمیت خاص برخوردار است، معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشکده اقتصاد با درک اهمیت موضوعات فوق، حمایت جدی از نهادهای علمی و فرهنگی و ورزشی فعال در دانشکده را در دستور کار خود قرار داد و به لطف باریتعالی علیرغم مشکلات موجود توانسته است برنامه های مختلفی را به اجرا رساند.
اموردانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی شامل موارد زیر می باشد:
وام های دانشجویی
خوابگاههای دانشجویی
کاردانشجویی
بیمه دانشجویی
دانشجوی نمونه
عمره دانشجویی
خدمات و تسهیلات دانشجویی
تسویه حساب دانشجویی
همکاران
خانم ملکی
کتایون ملکی
|
خانم مغاری
مریم مغاری فرد
|
|
اطلاعیه ثبت نام انواع وامهای دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان- نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹
جدول زمانبندی وامهای دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹
به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند در آئین نامه تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تغییراتی صورت گرفته است که قبل از درخواست وام و تسهیلات دیگر، مطالعه آنها ضروری میباشد. لذا با دقت موارد را مطالعه نموده تا از خسارتهای احتمالی (مانند تنظیم مجدد سند تعهد محضری و…) جلوگیری به عمل آید.
پس از مطالعه دقیق آئین نامه، دستورالعملها و اینفوگراف های مربوطه، با مراجعه به جدول زمانبندی وامهای دانشجویی درخواستهای خود را ثبت نمائید.
تاکید میگردد نسبت به ثبت دقیق درخواستها (در هر دو سامانه سیستم جامع آموزش و پورتال دانشجویی) و مدارک مورد نیاز دقت کافی به عمل آید. در غیر این صورت تخصیص وام غیرممکن خواهد بود.
شایان ذکر است دانشجویان گرامی میتوانند آئین نامه جدید و جدول مبالغ وامهای دانشجویی را از سایت www.swf.ir قسمت بخشنامهها - سال ۹۹ - بخشنامه پرداخت وام و تسهیلات ۹۹، تهیه و مطالعه نمایند.
لطفا روی عبارت فایلهای لازم جهت وام کلیک کنید.
نکته مهم
متقاضیان وام های دانشجویی صندوق رفاه علاوه بر ثبت درخواست در سامانه گلستان می بایست نسبت به ثبت درخواست خود در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان نیز اقدام نمایند و چنانچه فقط در یکی از سامانه ها، درخواست وام را ثبت نمایند از دریافت وام محروم می شوند.
شرایط ویژه بهره مندی از وام های صندوق رفاه دانشجویان (کلیک نمایید)
راهنمای تشکیل پرونده دانشجویی در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان
لینک وبسایت معاونت دانشجویی دانشگاه تهران-امور وام ها
آیین نامه نحوه واگذاری و اداره خوابگاه دانشجویی براساس دستور العمل صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم
شرایط واگذاری :
شرایط واگذاری خوابگاه دانشجویی و نحوه امتیازبندی آن با توجه به امکانات موجود دانشگاه برای دانشجویان غیربومی که امکان تردد روزانه از محل سکونت به محل دانشگاه را ندارند، با رعایت اولویت های زیر توسط دانشگاه تعیین می گردد:
- دانشجویان دارای مقامهای برتر در سطح ملی و بین المللی در زمینه های علمی، ورزشی و فرهنگی بر اساس آیین نامه های مصوب.
- دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره).
- دانشجویان شاهد و ایثارگر.
- دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی.
تبصره: شرایط و نحوه اولویت بندی در واگذاری خوابگاه های ﻣﺘﺄهلی با توجه به امکانات موجود توسط دانشگاه تعیین می گردد.
نحوه و مدت اسکان :
دانشجویان واجد شرایط با توجه به امکانات و تعداد متقاضیان می توانند از تاریخ شروع به تحصیل به شرح زیراز خوابگاه های دانشجویی برخوردار شوند:
- دانشجویان دوره های کاردانی ، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته حداکثر4 نیمسال.
- دانشجویان دوره های کارشناسی پیوسته و دکترای تخصصی حداکثر 8 نیمسال.
- دانشجویان دوره های کارشناسی ارشد پیوسته (دامپزشکی) حداکثر12 نیمسال.
تبصره 1- معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه میتواند در صورت کمبود امکانات موجود حداکثر مدت استفاده از خوابگاه های دانشجویی را کاهش دهد.
تبصره 2- چنانچه دانشجو در دورهای از تحصیل از خوابگاه دانشجویی استفاده نکند، به نسبت باقیمانده دوره تا سقف معین می تواند از خوابگاه دانشجویی برخوردار شود.
تبصره 3- معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه میتواند با در نظر گرفتن شرایط خاص دانشجو و امکانات موجود، مجوز اسکان دانشجو وحداکثر برای دو نیمسال مازاد بر سقف تعیین شده و با رعایت مقررات صندوق رفاه دانشجویان صادر کند.
تبصره 4- در صورت عدم تخلیه خوابگاه در موعد مقرر، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه میتواند نسبت به صدور مجوز تخلیه محل سکونت دانشجو اقدام نماید.
تبصره 5- دانشگاه میتواند در صورت وجود برنامه آموزشی ایام تابستان به دانشجویان واجد شرایط خوابگاه واگذارکرده واجاره بهای مربوط رابه صورت نقدی دریافت کند.
ودیعه :
دانشجوی ساکن در خوابگاه ملزم به حفظ و نگهداری اموال موجود در خوابگاه است و در صورت وارد آوردن خسارت، جبران کلیه خسارت های وارده به عهده دانشجو خواهد بود. لذا به منظور جبران خسارت های احتمالی وارده در طول مدت اقامت، مبلغی به عنوان ودیعه از دانشجو دریافت و به حساب مربوط واریز می شود تا در صورت نیاز برای جبران خسارت وارده به خوابگاه، مورد استفاده قرار گیرد.
تبصره 1- دانشگاه هر ساله مناسب با نوع خدمات خوابگاهی مبلغ ودیعه را پس از ﺗﺄیید صندوق رفاه دانشجویان تعیین می کند.
تبصره 2- دانشگاه در هنگام تسویه حساب دانشجو، در صورت عدم ایجاد خسارت، مبلغ ودیعه وی را اعاده می نماید.
مقررات عمومی :
دانشجو در مدت اقامت در خوابگاه های دانشجویی ملزم به رعایت مقررات عمومی به شرح زیر است:
- ساعت ورود و خروج مجاز دانشجویان ساکن در خوابگاه و اوقات ملاقات بر حسب فصول سال از سوی اداره خوابگاه های دانشجویی دانشگاه تعیین و اعلام میشود.
- به منظور رعایت سکوت و آرامش، به تناسب فصول، ساعاتی به عنوان زمان سکوت عمومی توسط اداره خوابگاه اعلام میشود.
- استفاده از وسایل سمعی و بصری و رایانه در صورت رضایت ساکنین اتاق و عدم تجاوز به حقوق دیگران و رعایت موازین قانونی بلامانع است.
- پذیرش میهمان در اتاق دانشجو ممنوع است.
- بازرسی از اتاق دانشجویان صرفاً با مجوز کتبی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه مجاز است.
- ورود ملاقات کننده مرد به خوابگاه خواهران و ورود ملاقات کننده زن به خوابگاه برادران ممنوع است وانجام ملاقات صرفاً در محل های ویژه که توسط اداره خوابگاههای دانشجویی تعیین می شود ، مجاز است.
- در صورت اعلام کتبی ولی دانشجو ، اقامت دانشجویان دختر در خارج از خوابگاه ، صرفاً برای مدت معین و در محل های اعلام شده ازسوی ولی دانشجو، بلامانع است.
- انجام نظافت اتاق و حفظ بهداشت عمومی خوابگاه بر عهده دانشجویان ساکن خوابگاه است.
- دانشگاه می تواند غیبت دانشجوی ساکن در خوابگاه را به خانواده دانشجو اطلاع دهد.
- در صورت غیبت مستمر دانشجو، دانشگاه میتواند در مورد ادامه سکونت دانشجو تجدید نظر کند.
مقررات اخلاقی و فرهنگی :
رعایت شعائر و شئونات اسلامی، حجاب اسلامی ، رعایت حقوق ساکنین اماکن مسکونی مجاور و یا مشرف بر خوابگاه های دانشجویی و حفظ آرامش ساکنین داخل و خارج ساختمان برای کلیه دانشجویان ساکن خوابگاه های دانشجویی الزامی است.
- در صورت عدم رعایت موارد مندرج در این آیین نامه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه میتواند برابر مقررات با دانشجوی خاطی برخورد کند.
خوابگاه های دانشجویی شامل :
1- خوابگاه مجردی
2- خوابگاه متاهلین
3-خوابگاه تابستانی
کار دانشجوئی
درهر ترم تحصیلی تعداد محدودی دانشجو بعنوان دستیار آموزشی وپژوهشی با اساتید محترم دانشکده همکاری مینمایند ونیز اشتغال پاره وقت (چندساعت درهفته) دربخش هایی ازدانشکده نظیر کتابخانه، سایت، واحد ورزش و سایر بخش ها بصورت خدماتی به کار اشتغال مینمایند.
بیمه دانشجویی
کلیه دانشجویان در طول تحصیل بصورت رایگان مشمول بیمه حوادث می باشند.
به منظور شناسایی و معرفی الگوی مناسب دانشجویی، افزایش مراتب معنوی و تشویق دانشجویان به پایبندی و گسترش اصول و ارزشهای اسلامی و با هدف افزایش تحرک و شادابی اجتماعی و شناسایی استعدادهای برتر علمی فرهنگی در بین دانشجویان، آیین نامه انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه تدوین می گردد.
تعریف:
دانشجوی نمونه: فردی است که به لحاظ ویژگی های علمی، فرهنگی و رعایت شئون دانشجویی سرآمد دانشجویان دیگر باشد.
ویژگی های علمی: شامل فعالیت های آموزشی و پژوهشی
ویژگی های فرهنگی: شامل فعالیت های ایثارگری، قرآنی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، هنری و ادبی.
شئون دانشجویی: شامل رعایت ضوابط و مقررات، رفتار، اخلاق، اعتقادات دینی و مذهبی.
شرایط شرکت کنندگان:
دانشجویانی که براساس ضوابط و مقررات وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور اعم از دولتی، غیر دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی راه یافته اند با رعایت شرایط زیر می توانند در این رقابت شرکت نمایند.
الف: گذرانیدن پنجاه درصد واحدهای درسی در حداقل سنوات مجاز تحصیلی در هریک از مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای حرفه ای.
ب: دفاع از پروپزال پیشنهادی در مقطع دکتری تخصصی(Ph.D).
تبصره 1:دانشجویانی که تا پایان شهریور ماه هر سال دانش آموخته می شوند می توانند در همان سال در این رقابت شرکت نمایند.
تبصره 2: دانشجویان در هر مقطع تنها یک بار می توانند بعنوان دانشجوی نمونه انتخاب شوند.
تبصره 3: داشتن حداقل معدل کل مندرج در جدول زیر و حداقل شش امتیاز از بخش شئون دانشجویی برای شرکت در این رقابت الزامی است.
مقطع | معدل |
کاردانی و کارشناسی نا پیوسته | 16 |
کارشناسی پیوسته | 16 |
کارشناسی ارشد نا پیوسته | 17 |
دکتری تخصصی Ph.D | 17 |
تبصره 4: دانشجویان دارای سابقه محکومیت در شورای انظباطی دانشگاه/دانشکده و یا مراجع قانونی ذیربط امکان شرکت در این رقابت را ندارند.
تبصره 5: ارائه تاییدیه برای کلیه فعالیت های علمی (آموزشی و پژوهشی) و فرهنگی ضروری است.
تبصره 6: ارایه مجوز از وزارت قرهنگ و ارشاد اسلامی و گواهی در دست چاپ بودن از چاپخانه برای کلیه تالیفات، ترجمه و یا گردآوری ضروری است.
نکات و شرایط مهم |
- نحوه باز پرداخت تسهیلات دریافتی:
نحوه باز پرداخت تسهیلات دریافتی از صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به دو صورت نقدی و اقساط می باشد:
1- پرداخت نقدی
در این روش دانشجو کل بدهی را به صورت یکجا پرداخت می نماید.
-2 پرداخت به صورت اقساط
2-1- کلیه دانشجویانی که درخواست تقسیط بدهی را دارند (در صورت موافقت با قسطی شدن بدهی) موظف هستند 10 درصد از کل بدهی تمام مقاطع تحصیلی را بپردازند.
2-2- دانشجویانی که بدهی خوابگاه آنان از سال 86 به بعد می باشد می بایست بدهی خوابگاه را یکجا پرداخت نمایند.
2-3- تاریخ سررسید اقساط نه ماه پس از فراغت از تحصیل می باشد.
2-4- تعداد اقساط در دوره کاردانی و کارشناسی نا پیوسته حداکثر 36 ماه و دوره کارشناسی حداکثر60ماه و دوره های کارشناسی ارشد پیوسته، نا پیوسته و دکترای تخصصی حداکثر 72 ماه می باشد.
2-5- دانشجویانی که مهلت تقسیط بدهی آنان فوت شده است (یعنی 9 ماه از تاریخ فارغ التحصیلی آنان گذشته است) می بایست کل بدهی را یکجا بپردازند. این بند شامل کلیه دانشجویان از جمله مشمولین خدمت سربازی و شاغلین به تحصیل در مقاطع بالاتر نیز می شود.
2-6- تارکین تحصیل اعم از اخراجی، انصرافی و ترک تحصیل ملزم به باز پرداخت یکجای بدهی خود می باشند.
تبصره: در صورت تشخیص دانشگاه مبنی برعدم بضاعت مالی، وام شهریه تارکین تحصیل(ایثارگران، خانواده های تحت پوششش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی و دانشجویان دارای شرایط خاص به تشخیص معاونت دانشگاه) حداقل یکساله و حداکثر تا سه سال تا ظرفیت حداکثر 10% دانش آموختگان هر دانشگاه قابل تقسیط خواهد بود.
2-7- مدت خدمت نظام وظیفه به زمان مندرج در بند 2-3 اضافه می گردد.
2-8- تحویل ریز نمرات و مدارک به دانشجوی استفاده کننده از این تسهیلات منوط به ارائه تسویه حساب از صندوق رفاه دانشجویان خواهد بود.
2-9- مبلغ کارمزد وام شهریه در پایان تحصیل به صورت اقساط از دانش آموخته اخذ می شود.
2-10- کارمزد دریافتی از دانشجویان سالیانه چهاردرصد بوده و بصورت زیر محاسبه می شود.
*کارمزد طول دوره دریافت وام تا زمان شروع بازپرداخت بصورت روزشمار محاسبه می شود:
0.04*وام شهریه*(365/تعداد روزهای مورد استفاده از وام طی نوبت های وام)=کارمزد طول تحصیل
* تبصره: با توجه به نیمسال پرداخت وام، شروع محاسبه روز شمار کارمزد برای نیمسال اول 1/7/ (اول مهرماه) و نیمسال دوم 15/11/(پانزدهم بهمن ماه) می باشد.
روش تسویه حساب خوابگاه دانشجویان بهره مند از سکونت در خوابگاه
1- دانشجویانی که بدهی خوابگاه آنان در سیستم فاز 2 صندوق رفاه دانشجویان بصورت کامل (ثبت بدهی تمام نیمسال های تحصیلی دانشجو) ثبت شده باشد؛ به امور خوابگاهها معرفی نخواهند شد.
بنابراین ملاک عمل برای کلیه همکاران امور دانشجویی دانشکده ها و پردیس ها جهت ثبت بدهی خوابگاه در سیستم تسویه حساب دانشگاه(payup) ؛ جمع بدهی خوابگاه مندرج در فاز 2 صندوق رفاه دانشجویان می باشد. لذا از معرفی حضوری دانشجو به امور خوابگاهها بابت اخذ گزارش بدهی خوابگاه خودداری می نمایند. (عطف به بخشنامه شماره229765 مورخ 23/9/89)
2- دانشجویانی که بدهی آنان در سیستم فاز 2 بصورت ناقص( عدم ثبت بدهی خوابگاه حتی اگر یک نیمسال) ثبت شده باشد همچنان مثل گذشته به امور خوابگاهها معرفی و می بایست تاییدیه بدهی از اداره کل امور خوابگاهها اخذ و تحویل امور دانشجویی دانشکده / پردیس محل تحصیل شود.
نکته : اداره کل امور خوابگاهها با توجه به این بخشنامه از این پس مبلغ و جدول بدهی را به امور دانشجویی دانشکده ها/پردیس ها اعلام نخواهد کرد بلکه فقط اعلام می نماید بدهی مندرج در سیستم فاز 2 مورد تایید می باشد.
3- دانشجویانی که فارغ التحصیلی آنان قبل از سال 82 می باشد جهت تسویه حساب می بایست به خوابگاه مراجعه نمایند.
توجه مهم: دانشجویان می توانند از طریق منو پورتال دانشجویی مراحل بانکی تسویه حساب ( پرداخت فیش 10%، خوابگاه و...) و اقساط دفترچه خود را پرداخت نمایند.
وام زیارت عمره دانشجوئی
- یک بار در طول تحصیل پرداخت می گردد
- مبلغ وام 5000000 ریال می باشد.
توجه فرم مربوطه بعد از تکمیل به اموردانشجویی تحویل گردد .